Wat bieden wij?

Iedereen bij Recreatief.nl krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan. Je bepaalt samen met ons je eigen loopbaan, met de nadruk dus op persoonlijke groei. Een coach zal je wegwijs maken in ons bedrijf. We ondersteunen je financieel in het volgen van opleidingen en trainingen.

We onderscheiden ons van vele bedrijven door de werksfeer de werkomgeving en de enorme diversiteit in onze bedrijven. En natuurlijk onze talloze leuke bedrijfsuitjes die jaarlijks de revue passeren. Onze specialisatie is het bedenken, promoten en boeken van bijzonder leuke uitstapjes die je niet gauw vergeet. Creating memories 🙂

Al meer dan 20 jaar zijn wij een innovatief en trendsettend bedrijf en bieden hoogwaardige werkplekken waar we ons vooral richten op je persoonlijke ontwikkeling. Mensen krijgen de ruimte bij Recreatief.nl, hun talenten worden gestimuleerd.  Iedereen in ons bedrijf heeft 1 gemeenschappelijke specialisatie. Dat is het aannemen, inventariseren en boeken van een leuk uitje. Dit is specialistisch werk , wij boeken voornamelijk groepen. Zowel consumenten als bedrijven. Elke boeking is maatwerk, dat maakt het ook zo leuk.