Allround sales specialist

Recreatief.nl BV & Businessbookers BV zijn bijzondere bedrijven die gespecialiseerd zijn in de online promotie & boeken van zakelijke- en vrijetijdsarrangementen in Nederland.  De 4.000 leuke uitjes  op meer dan 5.000 sites (zoals  Feest.nl, Vergaderen.nl, Enjoy.nl, Beauty.nl) zijn zeer divers. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is binnen onze organisatie.

Wij jij ook deel uitmaken van ons dynamische team en ons bijzondere bedrijf? Dan is dit je kans ! Wij willen ons sales team uitbreiden met 2 collega’s.

Wie zijn wij
In Nederland zijn wij dé vrije tijd specialist. Op zowel de consumenten markt als de zakelijke markt zijn we dominant aanwezig. Vanuit het WEB  bewerken wij de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Dit betekent dat je dagelijks in contact staat met enthousiaste boekers en partners. Dit zorgt voor positieve en inspirerende contacten!

Allround sales specialist
Kom je werken op een sales afdeling met zwaargewichten die geen enkele sales taak uit de weg gaan en deze op een buitengewoon krachtige manier oppakken.

Een baan binnen onze organisatie betekent dat je als nieuw teamlid naar eenzelfde beleving & hoog niveau getild gaat worden. Of het nu gaat om het maken van een boeking, een afspraak met een nieuwe partner of het onderhouden van contact met één van onze key accounts. Iedereen bij ons doet hetzelfde. Dit zorgt voor een dynamische en gevarieerde sales functie waarbij je echt het verschil gaat maken.

Er is ruimte voor jong enthousiast talent die houden van een veelzijdige functie waar veel te leren is. We groeien dit jaar 35% en bestaan dit jaar 20 jaar. Wil jij bij hét ‘leuke dingen doen’ bedrijf van Nederland werken? Solliciteer dan op één van onze 2 salesfuncties.

Functie omschrijving
Wij zoeken iemand met enthousiasme voor het sales vak en de toeristische markt. Persoonlijke eigenschappen als flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit, dynamisch, commercieel sterk, accuraat, collegiaal en goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk om binnen ons team te passen.

Een pre is een toeristische opleiding of werkervaring in de reisbranche, maar dit is niet noodzakelijk, je persoonlijkheid is het belangrijkst. Kun je de wereld om je heen verlichten door jouw persoonlijkheid, krijgen mensen energie van jou? Dat zijn wij op zoek naar jou!

Sfeer
Wij werken met passie
, de contacten met collega’s, klanten en partners zijn erg goed. Onze partners zorgen voor veel leuke teamuitjes. Iedereen respecteert elkaar en we stimuleren elkaar om het beste uit jezelf te halen.  We stellen ons doelen waarbij iedereen gedreven is om de targets te halen en hier werken we dagelijks als team aan!

Functie eisen
– Enthousiast
– Flexibel
– Verkoopervaring (telefonisch is een pre)
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Uitstekende communicatieve vaardigheden
– Energiek
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift
– Klantgericht denken
– Collegiaal
– Leeftijd van 18 tot 35 jaar

Wij bieden
Een fulltime functie met veel diversiteit in een erg leuke sales afdeling. Je werkt in een bedrijf dat al 20 jaar online honderden leuke partners mooie jaarlijkse omzetten bezorgt. Er is veel diversiteit en voldoende uitdaging om je nooit te vervelen met veel leerzame momenten om je verder te ontwikkelen binnen je sales taken en binnen het team. We kiezen voor een niet al te groot team waarbij wij het belangrijk vinden dat we samen genieten van het succes van ons bedrijf.

Enthousiast?
E-mail of stuur je CV naar onderstaand adres:

Recreatief.nl BV
T.a.v. Christel Gieling
Hoofdstraat 1
6942 AP Didam

Zijn bovengenoemde punten een 100% match? Dan zien wij jouw sollicitatie graag per mail tegemoet.
Voor nadere informatie over deze vacature heeft onze voorkeur te mailen naar c.gieling@recreatief.nl.

Acquisitie is niet gewenst bij deze vacature.